Välkommen till SSI-Dialog hos VGR IT i Borås

 

Du är varmt välkommen att delta på vår nästa SSI-Dialog hos Västra Götalands Regionens support i Borås!

 

Den 28 februari (preliminär datum)

 

Nu har vi möjlighet att få kommat till VGR IT/support (Västra Götalands Regionen) som relativt nyligen har infört sitt nya ärendehanteringssystem Service Now. De har lanserat en ny kundportal som de också har kopplat en chattfunktion till. Var med och lyssna om vilka utmaningar och möjligheter den nya plattformen har fört med sig. De kommer också att visa upp sin supportfunktion och berätta mer om verksamheten för oss som är med. 

 

Vi kommer att ha rundabordetsamtal och dokumentering kring ettfokusämne som är:

”Ärendehanteringssystem och verktygsstöd”

 

 

Agenda:

12.30 – 13.00: SSI och kort presentation av deltagarna

13.00 – 14.00: VGR presenterar sin verksamhet

14.00 – 14.30: Fikapaus och rundvandring på enheten

14.30 – 16.00: Gruppdiskussioner kring ”Mål, mäta och följa upp” samt sammanfattning

 

 

Plats: Ekenäsgatan 15, Solhem i Borås

 

Anmälan går bra att maila till:Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

(Kostnadsfritt för medlemmar, gäller även för ”prova på”)

_________________________________________________________________________________________________________________

 

Tidigare genomförda SSI-Dialoger 2018


Nätverksgrupper - SSI-dialog

Erfarenhetsutbyte för kompetens. 

SSI-dialogerna är en viktig del av medlemskapet i SSI. Utnyttja de möjlgheter till personlig kompetensutveckling inom support som nätverksgrupperna ger. Nätverkande kompletterar de utbildningar och konferenser du deltar i föratt bli skivckligare inom din roll. 

I rollen som supportansvarig känner många av våra medlemmar att de ofta är ensamma med de bekymmer och utmaningar vardagen bjuder. Ofta finns behov av att ha någon att diskutera med, ta del av hur andra löst situationer eller få inspiration till hur man kan utveckla sig själv eller sin verksamhet. Genom SSI Dialog ges du som medlem möjligheten att diskutera och utbyta erfarenheter i en mindre grupp.

SSI Dialog träffas fyra gånger per år, en halvdag varje gång, och träffarna är utformade som kombinerade seminarier, studiebesök och samtalsforum. Varje träff har ett tema som belyser något som är nytt och intressant eller något som deltagarna efterfrågat. Träffarna arrangeras  hos någon av SSI Dialogs gruppmedlemmar i form av ett studiebesök.

Möjligheten att medverka i SSI Dialog är reserverad för medlemmarna i SSI. SSI Dialog är en medlemsförmån och därför kostnadsfritt för SSI:s medlemmar.

Anmäl dig till nätverkande i en SSI-dialog! Maila Peter Hero på SSI, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som inte redan är medlem erbjuder vi ett prova på möte för att du ska få veta mer om vad du får ut av SSI-dialogerna inna du blir medlem i SSI. 

Nya dialogdatum läggs in så snart vi vi bestämt datum.